طراحی وبسایت شرکتی

دریافت مشاوره رایگان

به شما تبریک میگوییم! این که در این صفحه هستید، یعنی اینکه شما به دنبال آنلاین کردن شرکت خود هستید و میخواهید پا بگذارید به فضایی که میلیون ها مخاطب شما در آن حضور دارند و هزاران نفر در روز به دنبال خدمت و یا محصول شرکت شما میگردند و شما میتوانید با یک طراحی وبسایت شرکتی اصولی و استاندارد، یکی از گزینه های انتخابی این هزاران نفر باشید. فکر کنم بدانید که چندین شرکت در کسب و کار شما وجود دارند و ممکن است بسیاری از آن ها  قبل از شما وارد این فضای جذاب شده باشند. پس کار شما برای انتخاب اول مخاطب شدن چندان آسان نیست! آژانس دیجیتال مارکتینگ لینک برتر بستری را برای شما فراهم کرده است تا بدو شروع راهتان یعنی طراحی وبسایت شرکتی را اصولی و استاندارد راه اندازی نمایید و به صورت 360 درجه تمامی خدماتی را که شما برای رسیدن به رتبه های اول گوگل نیاز دارید را به صورت کاملا تخصصی به شما ارائه نماید. راهکار هایی نظیر سئو(استاندارد سازی و افزایش رتبه وبسایت)، تولید محتوا، تبلیغات هدفمند و طراحی گرافیک و ... شما بیننده عزیز اگر دوست دارید در این حوزه اطلاعات مفید و کامل بدست بیاورید حتی اگر لینک برتر انتخاب شما نیست، میتوانید از مشاوره رایگان ما بهره ببرید و اطلاعات خود را تکمیل نمایید.

دوست داری خودت طراحی وبسایت شرکتی رو یاد بگیری و خودت روی پروژه ات کار کنی؟

میدونی اصول طراحی وبسایت شرکتی چیه؟

اکثر افراد برای پیدا کردن شرکتی که خدمات مورد نظرشان را ارائه دهد، اولین جایی که به آن رجوع میکنند اینترنت و موتور جستجوی گوگل است. همانند شما که برای طراحی وبسایت شرکتی خودتون به گوگل وارد شدید و عبارت

"طراحی وبسایت شرکتی" ویا هر کلمه دیگری که چنین مزمونی داشته باشد را سرچ کرده اید. اگر آژانس لینک برتر دارای وبسایت نبود تا خدمات خود رو در آن وبسایت معرفی کند، صد در صد شما در این صفحه نبودید و در صفحه شرکت های دیگر بودید و من عملا نمیتوانستم دیگر حتی جزئی از انتخاب های شما باشم! پس وبسایت شرط اول ورود به اینترنت است. حال که وبسایت شرکتی خودتون رو طراحی کردید، حال نیاز دارید تا خودتون رو به موتور های جستجوگر ثابت کنید و نشان دهید که میتوانید یکی از انتخاب های آن باشید، در نتیجه باید به فکر استاندارد های گوگل باشید، ببینید چه وبسایتی دوست دارد و چه کار هایی باید انجام دهید تا به شما اعتماد کند و شما را  به مشتریانش معرفی کند. در مرحله بعد باید شروع کنید به درک مشکلات مشتریانتان که در گوگل به دننبال راهکار هستند و بهترین راهکار ها را به صورت رایگان ندر اختیار آن ها بگذارید و در اصل اعتماد آنها را جلب کنید و آن ها را به وبسایت خودتون دعوت کنید. در این  زمان است که میتوانید خدمات شرکت خود را نیز به آن ها معرفی کنید و آن ها را وارد قیف فروش خود نمایید. تبلیغات خود را آغاز کنید و آن را فقط به مخاطبان خود نمایش دهید. در آخر از تمامی کار هایی که انجام داده اید یک گزارش تهیه کنید و ببینید که آیا کار هایی کرده اید خوب بوده یا نه. اگر جواب بله بود، خب راه خود را ادامه بدید، ولی اگر جواب منفی بود، باید بگردید و مشکل کار را شناسایی کنید و برای رفع آن اقدام کنید. و این چرخه را تا همیشه ادامه دهید تا موفق ترین باشید.

میدونی یک وبسایت شرکتی به چه امکاناتی نیاز داره؟

گوشه ای از نمونه کار های لینک برتر

سوال جوابهای کمک کننده

ما بر طبق تجربه 11 ساله در زمینه طراحی وبسایت و خدمات تخصصی وبسایت فروشگاهی توانسته ایم بهترین سوال ها و بهترین جواب ها رو در این زمینه از طریق شما پیدا کنیم و جمع آوری کنیم و دوباره خدمت شما ارائه کنیم، امیدواریم بتونیم در این زمینه با اکثر سوالات ذهن شما پاسخ بدیم

آیا داشتن وبسایت شرکتی برای من نیاز است؟من وبسایت میخوام یا نه؟

اگر شما شرکتی دارید که یک خدمات و یا یک محصولی برای ارائه دارد و همچنین مخاطبان آن در اینترنت به دنبال محصول و یا خدمات شما میگردند، حتما به وبسایت شرکتی نیاز دارید. اگر شما نیاز دارید تا محصولات و یا خدمات خود را به صورت کامل در یک بستری معرفی نمایید و به همراه آدرس شرکت و تمامی راه های تماسرا در یک جا قرار بدهید و آن مسیر را بر روی کارت های ویزیت خود قرار دهید تا مشتریان شما بتوانند به راحتی با شما در ارتباط باشند نیز باز نیاز به یک وبسایت دارید. اگر به مشتری بیشتر نیاز دارید و دوست دارید تا در اینترنت دیده شوید و جزو انتخاب مشتریانتان باشید، باز هم به وبسایت شرکتی نیاز دارید. همچنین برای بالا بردن اعتبار برند تان نیز، حتما به وبسایت شرکتی نیاز خواهید داشت.

آیا این حوزه در اینترنت کاربرد دارد؟میخوام ببینم کسب و کار من هم میشه براش وبسایت درست کرد یا نه؟

هر فضایی که در آن مخاطب هدف شما وجود داشته باشد مورد نیاز شما است، آیا میتوانید بگویید میلیون ها نفری که در اینترنت وجود دارند نیاز به خدمت و یا محصول شما ندارند؟ یا اینکه هیچ شرکتی وجود ندارد که به شرکت شما نیاز نداشته باشد؟ به همین سادگی و با قدرت میتوانیم به شما بگوییم 100% حضور شما در اینترنت میتواند به کسب و کار شما کمک کند. اصل وجودی شرکت شما، بر طرف کردن نیاز یک سری از شرکت ها و یا افراد دیگر است، پس مطمئن باشید که شرکت شما به وبسایت نیاز دارد.

برای شروع کار، نیازمند چه پیش نیازی هست؟برای شروع من باید چیکار کنم؟

پیش نیاز برای شروع، فقط اراده شماست، حال که دارید این سوال را میخوانید، حتما اراده شما برای راه اندازی و طراحی وبسایت شرکتی بالاست، فقط کافیست با ما تماس بگیرید و سفارش خودتون رو ثبت کنبد و به ما دقیقا چیزی را که میخواهید شرح دهید، تا لینک برتر بهترین برنامه ریزی را از زمان طراحی وبسایت املاک، تا ورود اطلاعات و بالا بردن رتبه شما در گوگل و شروع تبلیغات و در نتیجه موفقیت کسب و کار شما برای شخص شما و صرف کسب و کار شما انجام دهد.

راهی برای تحقیق درباره اینکه چقدر مشتری بالقوه در اینترنت وجود دارد هست؟از کجا بدونم که وبسایت شرکت من توی اینترنت سرچ داره و برای بازاریابی اینترنتی هم وبسایت به دردم میخوره؟

هم خودتون میتونید وارد موتور های جستجو بشید و ببینید در حوزه کاری شما و در کل کسب و کاری که میخواهید با آن وارد بازار اینترنت شوید چه وبسایت هایی بالا می آید.

یا به صورت حرفه ای تر به آژانس لینک برتر بگید تا براتون "تحقیق کلمه کلیدی" انجام بده تا بدونبد اصلا کسی سرچ میکنه؟ اگه سرچ میکنه دقیقا چه سرچ هایی میکنه؟ و اینکه چند نفر در ماه اون کلمه رو سرچ میکنه؟ عالی نیست؟ همه چیز مشخصه و میتونی با علم کامل وارد بازار اینترنت بشی.

برای طراحی وبسایت شرکتی من باید از کجا شروع کنم؟خب وبسایت شرکت من نیاز به چیا داره در اول کار؟

اگه بخوام خیلی راحت بگم، یک اسم انتخاب کن و ببین اون اسم رو کس دیگه ای انتخاب نکرده باشه، بعد با لینک برتر تماس بگیر تا اسمت رو برات ثبت کنه و یک سرور توی اینترنت بهت اختصاص بده، بعد وبسایتت رو طراحی کن و بزارش روی اون سرور تا همیشه روشن باشه و مشتریانت و گوگل بتونن همیشه آنلاین ببینن وبسایتت رو. همین!!! در مرحله بعد تمام نیاز هات رو به لینک برتر بگو تا برات  بهترین وبسایت شرکتی رو طراحی کنه و تا انتهای مسیر کنارت باشه.

کار هایی که برای انجام طراحی وبسایت شرکتی و آنلاین شدن انجام دادیم پایان کار است؟بعد که دیگه طراحی وبسایتم رو انجام دادم دیگه تمومه؟

پایان کار زمانی است که شما دیگر از این حرفه بیرون آمده ای دوست داری در حرفه دیگری مشغول به کار شوی.

چون بعد از طراحی وبسایت شرکتی، تازه کارت شروع میشه!!!

دیگه از الان  شما علاوه بر داشتن دفتر برای شرکت، یک دفتر آنلاین هم داری که هر روز باید بهش برسی.

باید ببینی آیا ورودی داری یا نه؟ اگه نداری، خب باید از کجا بیاری؟ اگه داری از کجا ها داری که بری و تقویتش کنی که بیشتر بشه؟

شروع کنی توی حوزه کاری خودت تولید مقاله هایی کنی که قبلش سرچ کردی و دیدی مخاطبات با اون گویا مشکل دارن و یا دوست دارن دربارش بیشتر بدونن و همش دنبال تحقیق درباره اون موضوع هستند. مثلا مانند اینکه اگر شرکت واردات دارید، ببینید مشکل واردات یک کالای مشخص چیست و راهکار هایی برای رفع اون مشکل ارائه بدی! این ها سوالاتی هست که مشتریان برای پیدا کردن جواب آن در اینترنت سرچ میکنند و دوست دارند یک وبسایت به صورت کامل آن ها را راهنمایی کنند. چه کسانی چنین سرچی میکنند؟ آیا این نیست که یک نفر میخواهد محصولی را وارد کند و دچچچار سردرگمی شده است؟ آیا این نفر مخاطب هدف شما نیست؟ آیا اگر بتوانی بهترین راهنمایی را به این مخاطب بکنی، نمیتوانی خودت رو به عنوان یکی از انتخاب های آن معرفی کنی؟ آیا دقیقا کسی نیست که  شما دنبالشی؟ پس شروع  طراحی وبسایت شرکتی تازه شروع راهی بلند و صد البته راهی پر سود است.

ببینی زمینه های تبلیغات برای کسب و کارت چجوری هست و برای این مورد میشه چیکار کرد؟

بعدش ببینی تبلیغاتت برات خوب بودن یا نه؟ باید کانال دیگه ای رو پیدا کنی برای تبلیغ! یا نه کانال تبلیغاتیت خوب بوده، ولی مخاطب های هدفت رو درست بهشون تبلیغ نشون ندادی! یا نه این کانال برای شما گرونه و دوست داری هزینه هات رو کنترل کنی.

حالا گزارش بگیری ببینی چند نفر اومدن توی وبسایتت؟ بچند نفر با راهنمایی شما مشکلشان حل شده؟ آیا کسانی که اومدن توی وبسایتت کاری انجام دادن؟ اگه انجام ندادن، چرا انجام ندادن؟ پس بری و مشکلت رو برطرف کنی.

دیدی چقدر کار داری؟ پس فکر نکن دیگه وبسایت بزنی از فردا شروع میشه فروش میلیونیت و تو دیگه میری سراغ یک کار دیگه. باید کار کنی تا موفق بشی.

آیا بعد از طراحی وبسایت شرکتی، نیاز به مهارتی از سمت بنده وجود دارد برای ادامه کار؟یعنی من باید تمام این کار ها رو خودم انجام بدم بعد از طراحی وبسایت؟

هم میتونی خودت کاراش رو انجام بدی، هم میتونی یک یا چند نیرو بگیری که برات انجام بدهند، هم میتونی به آژانس لینک برتر بگی تا برات این کار رو انجام بده، دستت برای هرکاری بازه، شرکت خودته، هر کاری دوست داشته باشی میتونی براش انجام بدی، فقط نیاز به مشاور داری تا بهترین ها رو بهت پیشنهاد بده که خب لینک برتر کلی متخصص و کارشناس عالی رتبه داره که میتونه بهت مشاوره بده. البته ما بعد از تحویل وبسایت به شما، یک نیرو از شما را آموزش میدهیم تا با وبسایت کار کند و یا یک ویدئو کامل آموزشی کار با وبسایت را تقدیم شما میکنیم تا مشکلی نداشته باشید.

میدونی یک وبسایت شرکتی پویا به چه کارهایی نیاز داره؟

طراحی وبسایت، لوگو و بنر

در مرحله اول اسمت رو انتخاب کن و یک لوگو برای خودت طراحی کن، بعد وبسایت شرکت ات رو طراحی کن تا یک مکان برای انجام کار های بیشتر داشته باشی.

مرحله بعد، سعی کن از بنر های زیبا و گیرا داخل وبسایتت استفاده کنی و کار مشتری ات رو برای رسیدن به هدفش راحت تر کنی تا با کلیک بر روی بنر هات اون رو یک قدم به خرید نزدیک تر کنی

تولید محتوا

توی این مرحله باید شروع کنی به تولید محتوا هایی مربوط به کسب و کارت و باری از روی دوش مخاطبانی که در اینترنت به دنبال راهکاری در زمینه کاری شما هستند برداشته باشی! یعنی شروع یک بازی برد برد! یعنی چی؟ یعنی اینکه شما به مخاطبت اون چیزی رو که توی اینترنت دنبالش هست و به محصول یا شرکت تو ربط داره به صورت رایگان کمک میکنی و راهنماییش میکنی، اون هم در همین حین با خدمت تو آشنا میشه و میشی یکی از انتخابای آیندش!

انجام سئو

خب، حالا زمانی رسیده که استاندارد های وبسایتت رو بالا ببری و اعتماد موتور های جستجو نظیر گوگل رو نسبت به وبسایتت بالا ببری،اون زمانه که هر مقاله ای بنویسی گوگل چون میدونه وبسایتت استانداردای کامل رو داره و میشه بهش اعتماد کرد، بعد از یک مدت با کار هایی که روی وبسایتت انجام میدی، کم کم میارتت توی نتایج برتر خودش و به همین دلیل مخاطبات راحت پیدات میکنن و از خدمتت استفاده میکنند. پس ورودی وبسایت ات افزایش پیدا میکنه و به همین صورت زنگ خورت میره بالاتر و خب به همین دلیل درامدت هم میره بالا.

گزارش گیری

همیشه باید بدونی کاری که داری انجام میدی درست بوده یا نه! پس باید از وبسایتت گزارش بگیری که ببینی اوضاعت در چه وضعه! داری خوب پیش میری؟ مقاله هات دارن خوب خونده میشن؟ صفحه خدمات شرکتت کسی بازدید کرده؟ در حال حاضر تو کدوم رتبه موتور های جستجو هستی؟ آیا نسبت به ماه پیش، پیشرفت کردی یا نه؟ چند نفر سایتت رو دیدن؟ چند نفر بیشتر از یک صفحه از سایتت دیدن؟ چند نفر از اینایی که دیدنت، ثبت سفارش کردن؟ آیا میتونی کاری کنی تا این درصد بازدید به ثبت سفارش بیشتر بشه؟ آیا نیاز به تبلیغ بیشتر داری؟ کدوم کانالا بهت جواب و ورودی بیشتری داده؟

و این چرخه رو هر ماه یا هر فصل ادامه بدی تا به بالاترین نقطه برسی.

میدونی که بعد از طراحی وبسایت شرکتی، تازه کارات شروع میشه؟ یعنی شما دیگه یک دفتر کاری داری، یک کسب و کار دیگه هم توی اینترنت داری. باید هر روز بهش برسی. براش مقاله تولید کنی، بری ببینی مردم تو گوگل چیا سرچ میکنن که به کارت مربوطه و براش جوابای خوبی تهیه کنی تا مشتریت واقعا از جوابت احساس رضایت کنه، تا بدونه که شما چقدر در کارتون خوب هستید، تا بتونه بهتون اعتماد کنه و شما مشتری ات رو به اصطلاح بتونی بندازی توی قیف فروشت و با کار های مختلف و بازاریابی های متنوع اون رو به قسمت های پایین تر قیف فروشت برسونی. به اصطلاح بری و دیجیتال مارکتینگ کنی! یعنی شروع به تبلیغات کنی، ایمیل بدی، پیامک بدی، تخفیف بدی، هدیه بدی، اعتبار وبسایتت رو پیش گوگل ببری بالا تا تورو بیاره و توی صدر نتایج نشون بده، استاندارد وبسایتت رو ارتقا بدی، سرعتش رو زیاد کنی و کلی از وبسایتت گزارش های مختلف بگیری و هر روز سیستمت رو بروز کنی و ارتقا بدی. اینجوری میتونی بشی یک ابر سایت بی نظیر که جاش صدر نتایج جستجو هست.

نیاز به پشتیبانی داری؟

هر وبسایت شرکتی ای که میبینی موفقه، مطمئن باش هر روز داره روی وبسایتش کار میکنه، حتی نمیزاره یک مشکل کوچیک روی سایتش موندگار بشه، هر مشکلی پیش بیاد سریع بر طرفش  میکنه. اینه تفاوت یک سایت توی صفحه اول گوگل با وبسایت های صفحات بعدی گوگل! دوست داری کدوم باشی؟ اونی که روزی هزاران مخاطب بهش سر میزنه و حالشون با وبسایتت خوبه؟ یا اونیکه هر کی میاد داخل وبسایتش فرار کنه و بره بیرون؟ لینک برتر پشتیبانت هست تا زمانی که داری برای ارائه خدمتت کار میکنی و داری هر روز برای رشدش تلاش میکنی. هر مشکلی توی وبسایتت رخ بده، اصلا نگران نباش، ما تا آخر مسیر کنارتیم.

دوست داری بدونی که پروژه شما چقدر هزینه و زمان لازم داره؟

از ابتدا تا موفقیتت میدونی فقط 4 تا مرحله پیش رو داری؟

مرحله اول

بدون که کامل چی میخوای؟ همین مرحله رو خوب بدونی 50% کار درست شده.سعی کن یک پروپزال برای طراحی وبسایت شرکتی ات درست کنی و ارائه بدی به لینک برتر و یا هر آژانس دیگری که میتونی بهش حس خوبی داشته باشی

مرحله دوم

هاست و دامین خودت رو تهیه کنی تا بدونی زمین رو خریدی، باید زودی توش وبسایت شرکت ات رو بسازی، همین کار باعث میشه دیگه تعلل بیجا نکنی! چون خرید زمین توی اینترنت سالیانه هست و شما هر سال برای داشتن اون زمین باید هزینه پرداخت کنی!

مرحله سوم

طراحی وبسایت شرکتی ات رو شروع کن و سعی کن توش خساست نکنی و بهترین رو درست کنی! هزینه یک وبسایت املاک به اندازه خرید یک درب ورودی خوب برای یک دفتر شرکت فیزیکی هم نیست! پس شروع کن.

مرحله چهارم

محتوای خوب تولید کن! یا خودت تولید کن، یا بده برات آژانس لینک برتر تا بهترینش رو تولید کنه! تبلیغ کن وبسایت و شرکت ات رو تا بتونن زود پیدات کنن و به درامد برسی. همیشه هم به استاندارد وبسایتت فکر کن و بزار همیشه بهترین باشی.

اگه پروپزال وبسایتت رو تهیه کردی همین الان برامون بفرست تا یک مرحله جلو باشی

 

اگه هنوز موفق نشدی برای طراحی وبسایت شرکتی ات پروپزال تنظیم کنی، همین الان وقتشه